skip to Main Content

Workshop beeldhouwen voor coaches
trainers – therapeuten – leidinggevenden

Wil je een verdiepingsslag in jezelf maken om vandaaruit je cliënten en medewerkers completer te kunnen begeleiden? Heb je behoefte aan een volgende reflectieve ontwikkeling door in een creatief proces te duiken?
Meld je aan voor een workshop beeldhouwen in hout of steen.

Ervaring Karin ( coach/trainer):
‘Voor mij was dit de eerste kennismaking met het werken met hout. Het heeft mij geholpen om bezig te zijn met heel wat anders dan het werken met mensen maar mocht middels het werken met hout in mijn eigen proces duiken en nieuwe inzichten over mezelf opdoen. Hierdoor kon ik reflecteren hoe ik dingen aanpak, hoe ik denk en handel. Liesbeth gaf me de juiste instructies, begeleidde het proces stap voor stap waarin ze mij alle ruimte gaf om het helemaal op mijn eigen manier te doen. Ze volgde mij en zag wat ik deed en gaf me constructieve tips waar ik mee verder kon. Liesbeth is een vakvrouw en begrijpt persoonlijke leer- en ontwikkelprocessen zonder te sturen. De combinatie van trainer/coach en kunstenaar is haar kracht. Hout is levend materiaal waardoor ik me bewust werd hoeveel ik kan voelen en hoe het werken met hout mij kan helpen om bewuster stil te staan zonder dat het een trucje wordt’.

Waar: update 1-9-2020: vanwege verhuizing heb ik even geen werkplaats, maar de workshop kan met 1 deelnemer doorgaan bij mij thuis, bij jou? of elders
Duur: 9.30 uur – 16.00 uur
Tarief: € 80,00
inclusief koffie/thee, materialen, gebruik gereedschap
Lunch: zelf meenemen of je laten verwennen met een vegetarische lunch (€ 5,00 extra, svp van te voren doorgeven bij de inschrijving)
Groepsgrootte: max 2 deelnemers

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op via het contactformulier

LIESBETH GEENEN BEELDEND KUNSTENAAR

Back To Top